1975

Al 48 jaar lang gespecialiseerd in reclamewerving voor toonaangevende business media

Reclameregie Trevi nv werd opgericht in 1975. Al 48 jaar lang zijn wij gespecialiseerd in reclamewerving voor toonaangevende business media.

Doorheen de jaren is Trevi uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de advertentiewereld. Als enige reclameregie, 100% gefocust op business media, weet Trevi zich tot op vandaag duidelijk te onderscheiden binnen de sector.

Door jarenlange ervaring evolueerde Trevi tot een absolute expert inzake reclamewerving. Deze expertise vertaalt zich in een uitgebreide kennis van de business media, een sterke band met de advertentiemarkt en een natuurlijk aanvoelen van de kansen en noden van een medium.

Anno 2023 beschikt Trevi over een sterke en coherente klantenportefeuille binnen het B2B segment. Die bestaat zowel uit print media (magazines & kranten), online media (websites & e-zine) als eventsponsoring. Deze klantenportefeuille wordt full-time beheerd door een team van ervaren advertising managers.

Sinds 2008 wordt Trevi nv hierin bijgestaan door haar zusterbedrijf Trevi plus bvba. Dat richt zich in eerste instantie tot de B2C markt.

Trevi nv

Reclameregie Trevi, reclamewerving voor quality business media

Meerlaan 9, 9620 Zottegem

t +32 9 360 62 16 | trevi@trevi-regie.be

www.trevi-regie.be

BTW 0415 341 726

Newsletter

Maandelijkse digitale nieuwsbrief over onze media